Állati hullaégetők termékskála

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

IncinerPro i

Telepi, helyhez kötött elsődleges kamrával rendlkező égetők – az IncinerPro i – a leggyakoribb helyzetekben (normális mortalitás baromfi-, juh-, sertés-, szarvasmarha-tenyésztő telepeken), vágóhidak, hentesek ajánlottak.

A teljes hulladékmennyiségtől függően egy vagy több hulladékégetőre lehet szükség a teljes mennyiség megszüntetéséhez.

IncinerPro r

Az „r” modellek (IncinerPro r) nagy teljesítményű hulladékégetőket tartalmaz, amelyek képesek alacsony fűtőértékű hulladékok elégetésére (pl. tojás, magas páratartalmú hulladék).

A konstrukciós jellemzők (rotációs főkamra) révén ezek az égetők nagyobb égési sebességet tesznek lehetővé azáltal, hogy a hulladékot az égési folyamat során összekeverik.

IncinerPro a

IncinerPro u

Az IncinerPro u termékcsaládot nagy mennyiségű hulladék elégetésére tervezték, amikor a hagyományos módszerek és képességek már nem elegendőek (például járványok esetén).

A vészhelyzeti állati hullaégetők (IncinerPro u) felszereltsége mobil (félpótkocsikon), autonóm (villamos áramfejlesztővel, üzemanyagtartállyal), legnagyobb terhelhetőséggel és maximális égési sebességgel.

Modell választék

Az IncinerPro modellek az állati hulladékot előidéző tevékenységek összes helyzetét és sajátosságát felölelik (pl .: állattenyésztés, húsfeldolgozó üzemek, vágóhidak, állatorvosi rendelőintézetek, állat-egészségügyi stb.).

Hullaégetőinket konstruktív sajátosságokkal terveztük különböző helyzetekhez és alkalmazásokhoz, pl .: technológiai mortalitás, járványok, magas páratartalmú hulladékok, égetési szolgáltatások.

  • Telepi állati hullaégetők fix elsődleges égéstérrel- IncinerPro i
  • Rotációs állati hullaégetők forgó elsődleges égőtérrel – IncinerPro r
  • Mobil állati hullaégetők – IncinerPro a
  • Mobil vészhelyzeti állati hullaégetők – IncinerPro u

Az átlagos hulladékmennyiségtől és jellemzőitől (pl.páratartalom, sűrűség), a munkamódszertől, az üzemanyag típusától, az alkalmazástól függően az Ön igényeinek megfelelő optimális terméket kínálhatunk a legjobb ár / minőség arányban. Azonosítása érdekében kérjük lépjen kapcsolatba velünk.