Állati hullaégetők termékskála

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Állati hullaégető Szolgáltatások

Tervezzük, fejlesztjük, gyártjuk, forgalmazzuk és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk termékeinkhez: IncinerPro márkanévű hulladékégetők.

Berendezéseinket jelenleg Romániában és a szomszédos országokban (pl. Bulgária, Magyarország, Moldovai Köztársaság, Ukrajna) használják a különféle tevékenységeket végző ügyfelek, például állattenyésztő telepek, vágóhidak, hentesek, kennelek, panziók, állatorvosi egyetemek, égetési szolgáltatók .

 

Flextim Industry teljes értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújt:

  • Tanácsadás az optimális termék kiválasztásában
  • Telepítés és üzembe helyezés
  • Képzés  betanítás üzemeltető / üzemeltetők
  • Műszaki dokumentáció, telepítés előtti és telepítési utasítások, használati utasítás (a felhasználó nyelvén)
  • Garanciális és garanciális utáni szerviz saját szerviztechnikus csapatunkkal
  • Ügyfeleinkkel közösen újítunk és új termékeket és alkalmazásokat hozunk létre, amelyek igazodnak a speciális követelményekhez és alkalmazásokhoz.

A nagy rugalmasság annak köszönhető, hogy a teljes tervezési és gyártási folyamatot csapatunk teljes mértékben ellenőrzi, így a teljesítmény, a tervezés, az automatizálás a legmagasabb színvonalon fenntartott jellemzőknek felel meg.

Saját szakosított szervizmérnökökből álló csapatunk biztosítja a gyors beavatkozást a helyszínen, a jótállást és a garancia utáni karbantartást, javítást, a szolgáltatási szerződés szerint.

Az intervenciós gépek fel vannak szerelve a pótalkatrészek és tartozékok teljes készletével, hogy a beavatkozások, megállapítások, felülvizsgálatok a lehető legrövidebb idő alatt történjenek. Így ügyfeleink maximális ideig élvezhetik az égetőművek zavartalan működését.

SERVICES

Services

Consultancy

Our team of professionals will help you in choosing the right incinerator for your activity. We design, manufacture, commission and provide maintenance for our entire range of incinerators.

Warranty

Our products are covered by the standard and extended warranty, with qualified personnel, according to the service contract.

Service

The qualified personnel (technical engineers) ensure the fluency in the operation of the equipment according to the warranty conditions.

Spare parts

We provide spare parts and consumables for the equipment sold.

Segítség a megfelelő hullaégető választásához?