Állati hullaégetők termékskála

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Az állati hulladék égetéséről szóló európai jogszabályok

Az állati hulladék égetése az Európai Unióban a (z) 12/2004 / EK rendelet szerint történik. Az Európai Parlament és a Tanács 2009. október 21-i 1069/2009 határozata a nem emberi fogyasztásra szánt állati melléktermékekre és az azokból származó termékekre vonatkozó egészségügyi szabályok megállapításáról.

Az e rendelet alkalmazásának szabályait a (z) / EU / EU rendelet részletezi. Sz. Rendelet végrehajtásáról szóló, 2011. február 25-i 142/2011 / EK bizottsági határozatot. Az Európai Parlament és a Tanács 1069/2009 határozata a nem emberi fogyasztásra szánt állati melléktermékek és az azokból származó termékek egészségügyi szabályainak megállapításáról, valamint a 97/78 / EK tanácsi irányelv végrehajtásáról bizonyos minták és termékek tekintetében, amelyek mentesek állat-egészségügyi ellenőrzések a határon az említett irányelvvel összhangban.

A fent említett előírásokon túl, az országtól (vagy egyes régióktól) függően további követelményeket támaszthatnak a hatóságok (környezetvédelem, egészségügy, egészségügyi-állat-egészségügyi stb.). Javasoljuk, hogy helyben is ellenőrizze, vannak-e további korlátozások azon a területen, ahová az állati hulladékok égetőjét kívánják telepíteni.

Cégünk megadja az összes szükséges dokumentációt, igazolást, amely szükséges a berendezés megfelelőségének igazolásához.

 

A weboldalon bemutatott, a jogszabályokkal kapcsolatos információk azon alapulnak, amiről jelenleg tudunk. Nem vállalunk felelősséget semmilyen hibáért vagy elavult információért (ez nem célja félrevezetőnek lenni). Erősen javasoljuk, hogy ellenőrizze helyben, melyek az állati hulladék égetőinek használatára, telepítésére és üzemeltetésére vonatkozó minimális igények.

SERVICES

After Sales

Consultanta

Our team of professionals will help you in choosing the right incinerator for your activity. We design, manufacture, commission and provide maintenance for our entire range of incinerators.

Warranty

Our products are covered by the standard and extended warranty, with qualified personnel, according to the service contract.

Maintenance

A qualified team (technical engineers) ensure the fluency in the operation of the equipment according to the warranty conditions.

Spare parts

We provide spare parts and consumables for the equipment sold.

Need help choosing the right incinerator?