Opcionális felszerelés

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Állati hullák mozgatása

Az elhullott állatok szállítása a gazdaságból az égetőbe sokkal egyszerűbb, ha kézi vagy elektromos hajtású tetemkocsikat használnak.

Az állat súlya (pl. Kocák) nagy akadályt jelent, ha el akarja távolítani a tenyészterületről, és az égetőbe, hűtőbe vagy hűtőedénybe szeretné szállítani. A 300 kg-os elhullott állatot nagyon nehéz kezelni, ezért a gazdáknak mobil, nagy teljesítményű, de kisméretű berendezésre van szükségük, amely szűk helyeken is könnyen kezelhető.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy javasolhassunk egy modern megoldást: automatizált kocsi (elektromos hajtás, csörlő, önjáró modell) vagy manuálisan, a gazdaság követelményeinek megfelelően.

 

Hulladék és hamu szállításához a használt hulladékégető típusának megfelelő konténereket kínálunk:

  1. mobil konténerek (horganyzott, rozsdamentes acélból vagy műanyagból), legfeljebb 1500 liter űrtartalommal
  2. tetemtartályok (legfeljebb 3,5 köbméteres kapacitással), amelyek az elhullott állatokat a pályán elfedik, amíg össze nem gyűjtik őket
  3. hűtőedények, amelyekben az állati hulladékot el lehet égetni vagy összegyűjteni ártalmatlanítás céljából

SERVICES

After sale services

Consultancy

Our team of professionals will help you in choosing the right incinerator for your activity. We design, manufacture, commission and provide maintenance for our entire range of incinerators.

Warranty

Our products are covered by the standard and extended warranty, with qualified personnel, according to the service contract.

Service

The qualified personnel (technical engineers) ensure the fluency in the operation of the equipment according to the warranty conditions.

Spare parts

We provide spare parts and consumables for the equipment sold.

Need help buying an incinerator?