Állati hullaégető modellek

Kapcsolati adatok

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Flextim® egy Román szakemberekből álló csapat, amely az állati hulladékok legális megszüntetésére tervezi, gyártja, értékesíti és biztosítja az IncinerPro berendezések teljes termékskáláját.

Ügyfeleink különböző országok (Románia, Moldovai Köztársaság, Bulgária, Magyarország, Ukrajna) cégei, amelyek a legkülönbözőbb területeken működnek (állattenyésztés, vágás, húsfeldolgozás, állatorvosi egyetemek, kennelek, égetési szolgáltatások).

Az IncinerPro az állati hullaégetők mind a 4 fő sorozatának márkaneve:

  • IncinerPro iállati hullaégetők fix elsődelges égéstérrel
  • IncinerPro r – állati hullaégetők forgó elsődleges égéstérrel
  • IncinerPro amobil állati hullaégetők
  • IncinerPro umobil állati hullaégetők járvány esetére

Az IncinerPro hullaégetők folyamatos fejlesztési folyamatban vannak, ezért integrált elemeink és opcióink vannak, amelyek különleges előnyökkel járnak a piac többi termékével szemben (vizuális és hangjelző rendszerek, monitorozás és vezérlés érintőképernyős technológiával, automatizálás, ellenállás a magas hőmérsékletekkel és sok más egyéb). A termékfejlesztésnek ez a folyamata folytatódik, ezért javasoljuk, hogy minél gyakrabban látogassa meg ezt a weboldalt a legfrissebb hírek megtalálásához!

Állati hullaégetőinket a robusztusság, az üzembiztonság, az égési és az utóégetési folyamat automatizálása, a tervezés és gyártás rugalmassága, a működési paraméterek ellenőrzésére és ellenőrzésére szolgáló fejlett rendszerek jellemzik.

Minőség és környezet

Az ISO 9001 minőségi szabvány és az ISO 14001 környezetvédelmi szabvány támogatja termékeink és szolgáltatásaink minőségét.

Szolgáltatásaink

Csapatunk minden IncinerPro állati hullaégetőt: tervez, fejleszt, gyárt, forgalmaz és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújt.

Teljes körű értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk:

  • Tanácsadás az optimális termék kiválasztásában
  • Telepítés és üzembe helyezés
  • Az üzemeltető / üzemeltetők képzése
  • Műszaki dokumentáció, telepítés előtti és telepítési utasítások, használati utasítás (a felhasználó nyelvén)
  • Jótállási szolgáltatás és garancia utáni szerviz saját szerviztechnikus csapatunkkal
  • Ügyfeleinkkel közösen újítunk és új termékeket és alkalmazásokat hozunk létre, amelyek igazodnak a speciális követelményekhez és alkalmazásokhoz. A nagy rugalmasság annak köszönhető, hogy a teljes tervezési és gyártási folyamatot teljes egészében csapatunk ellenőrzi, így a teljesítmények, a tervezés, az automatizálás olyan jellemzők, amelyeket folyamatosan fejlesztünk.

Amennyiben érdekli a termékeink használata vagy viszonteladóként szeretne velünk együttműködni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megvitassuk a szükséges részleteket és a szükséges technikai információkat megadjuk Önnek.

SERVICES

After sales services

Consultancy

Our team of professionals will help you in choosing the right incinerator for your activity. We design, manufacture, commission and provide maintenance for our entire range of incinerators.

Warranty

Our products are covered by the standard and extended warranty, with qualified personnel, according to the service contract.

Maintenance

The qualified personnel (technical engineers) ensure the fluency in the operation of the equipment according to the warranty conditions.

Spare parts

We provide spare parts and consumables for the equipment sold.

Segítség a megfelelő állati hullaégető kiválasztásához!