Opcionális felszerelés

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Hővisszanyerés

Ha a hullaégetőt hosszú időn át (vagy akár folyamatosan) használja, hasznos megfontolni a hő visszanyerésének lehetőségét.

Mivel az égetőmű égéstermék-elvezetésének hőmérséklete meghaladja a 850 Celsius fokot, lehetősége van átalakítani ezt az energiát úgy, hogy előnyei legyenek a tevékenységében (például melegítse a vizet a mosáshoz).

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha meg szeretné tudni, hogy a hővisszanyerés valóban alkalmazható-e a tevékenységében. Együtt elemezzük az égető használatát, az égetett hulladék típusát, és meghatározzuk, hogy megfelelő-e a hővisszanyerés.

SERVICES

After sale services

Consultancy

Our team of professionals will help you in choosing the right incinerator for your activity. We design, manufacture, commission and provide maintenance for our entire range of incinerators.

Warranty

Our products are covered by the standard and extended warranty, with qualified personnel, according to the service contract.

Service

The qualified personnel (technical engineers) ensure the fluency in the operation of the equipment according to the warranty conditions.

Spare parts

We provide spare parts and consumables for the equipment sold.

Need help buying an incinerator?