Állati hullaégetők termékskála

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Mi az állati hulladék és hogyan kell ártalmatlanítani?

Az állati eredetű hulladék 3 kategóriáját és ártalmatlanításának módjait a (z). Az Európai Parlament és a Tanács 2009. október 21-i 1069/2009 határozata a nem emberi fogyasztásra szánt állati melléktermékekre és az azokból származó termékekre vonatkozó egészségügyi normák megállapításáról.

A végrehajtási szabályokat a (z) / EU / EU rendelet írja le. A Bizottság 2011. február 25-i 142/2011 / EK rendelete (a nem emberi fogyasztásra szánt állati melléktermékek és az azokból származó termékek egészségügyi szabályainak megállapításáról szóló 1069/2009 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelet végrehajtásáról a 97/78 / EK tanácsi irányelv végrehajtása bizonyos minták és termékek tekintetében, amelyek az említett irányelvnek megfelelően mentesek a határon az állat-egészségügyi ellenőrzés alól).

Mi az a biobiztonság?

A biológiai biztonság azon szervezeti és technikai intézkedések összessége, amelyeket a kórokozók bevezetésének, perzisztenciájának és elterjedésének megakadályozására alkalmaznak az állatok és a közegészség védelme érdekében.

Az állattartó gazdaságokban, a vágóhidakon vagy a húsfeldolgozó üzemekben a biológiai biztonság fokozása érdekében kötelező az állati hulladékot mielőbb megszüntetni előállításukból vagy tárolásukból, saját körülmények között, egészen égetésig.

Ily módon bekövetkezik a betegségek, kórokozók terjedésének kockázata.

Az állatok intenzív tenyésztése a gazdaságokban a biológiai biztonság szigorú ellenőrzését igényli, annak érdekében, hogy elkerüljék a reszekciós mortalitással járó lehetséges betegségek (például sertéspestis, madárinfluenza) gyors terjedését.

A járványos betegségek megjelenése esetén meg kell határozni a fertőzés kitörését és a beteg állatok / tetemek azonnali felszámolását. Sertésinfluenza, madárinfluenza állatok elégetése az egyetlen megoldás, amely biztosítja a kórokozó teljes semlegesítését.

IncinerPro megoldások

Az IncinerPro környezetbarát hulladékégető segítségével gyorsan eltávolíthatja az elkobzott vagy lejárt állati tetemeket (madarak, sertések, juhok, szarvasmarhák, lófélék, háziállatok), az azokból származó termékeket, például állattenyésztés, vágás vagy húsfeldolgozás miatt.

Az IncinerPro modellek az állattenyésztéssel és az állati termékek feldolgozásával kapcsolatos összes helyzetet és tevékenység sajátosságait felölelik. Így az IncinerPro modellek a következő, nagy és kis kapacitású állati eredetű hulladék ökológiai ártalmatlanítására szolgáló egységcsoportokba tartoznak:

  • Hulladékégetők FIX elsődleges égőkamrával
  • Hullaégetők ROTARY (forgó) elsődleges égőkamrával
  • MOBIL hullaégetők
  • MOBILE hullaégetők VÉSZHELYZETI megoldásokra

A keletkező hulladék átlagos mennyiségétől és jellemzőitől függően az Ön igényeinek megfelelő optimális terméket kínálhatunk a legjobb ár / minőség arány mellett.

Ahoz, hogy az Önnek legmegfelelőbb berendezést ajánlhassuk kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.