Állati hullaégetők termékskála

Contact Information

Address
4th N. Balcescu Square, Ap.1, 300229
Timisoara, Romania

Telephone
+40 757 904026

Email
contact [at] flextimindustry [.] com

Állati hullaégetők műszaki adatai

Az IncinerPro állati hullaégető sorozat gyártójaként folyamatosan nagy figyelmet fordítunk a leszállított berendezések zavartalan működésére: értékesítés utáni szolgáltatásokat, alkatrészeket és fogyóeszközöket, valamint szoftverfrissítéseket biztosítunk (ha új verziók állnak rendelkezésre).

 

Berendezéseinket a részletes műszaki dokumentáció, az üzembe helyezés előtti és a használati utasítás kézbesítése kíséri. Termékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, és cégünk ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal tervezte és építette.

A karbantartást, a módosításokat és a beavatkozásokat a hivatalos szerviztechnikusok saját csapata biztosítja own team.

 

Az intervenciós autók teljesen felszereltek komplett pótalkatrész-készlettel (beleértve az égőket is), hogy a javítást és a korszerűsítést a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk biztosítani, anélkül, hogy befolyásolnánk a munka folyamatát.

 

A központi raktárban (central warehouse) állandó tartalék alkatrészeket és fogyóeszközöket tartunk, amelyek a használatban lévő hulladékégetők számához és a folyamatban lévő szolgáltatási szerződésekhez igazodnak.

SERVICES

After sale services

Consultancy

Our team of professionals will help you in choosing the right incinerator for your activity. We design, manufacture, commission and provide maintenance for our entire range of incinerators.

Warranty

Our products are covered by the standard and extended warranty, with qualified personnel, according to the service contract.

Service

The qualified personnel (technical engineers) ensure the fluency in the operation of the equipment according to the warranty conditions.

Spare parts

We provide spare parts and consumables for the equipment sold.

Segítségre van szüksége egy állati hullaégető vásárlásához?